lauantai 14. elokuuta 2010

Meilläkin on myyliä :)

Minäkin olen jo kauan suunnitellut tekeväni Myyrän :) ja kun ihana kummipoikamme täytti 2v niin oli hyvä motivaattori tehdä se :). Ensin kylläkin harjoittelin tekemällä Mimille tunikan johon aplikoin myyrän kuvan.
Ja neiti tykkäsi kamalasti :).
Ja tässä on sitten tulos :) hyvä että harjoittelin ensin Mimin paitaan koska se ei ollutkaan ihan hyvä taktiikka mitä käytin ja sitten tein vähän toisella tavalla kuvan tähän kummipojan paitaan ja täytyy sanoa että olen aika tyytyväinen :).
Settiin tein myös ihan perusmustat velourhousut. Kaavat löytyvät kaikkiin ottobresta ja arvatkaa muistanko tähänhätään et mistä numerosta, mutta jos jotain kiinnostaa niin voin kaivaa kaavat ja laittaa lehtien numerot.
Ja koska olen tullut aika kivasti sinuksi tämän norjalaisen myssyn kanssa niin kudoin myös sellaisen (kuvassa ilman nauhoja, mutta kiinnitin kyllä paikoilleen myöhemmin :)) lupasin vielä tehdä myssyn väriset lapaset jälkitoimituksena:).

1 kommentti:

  1. Ihania myyräjuttuja! Löysin blogiisi, kun googlettelin, millaisia myyrätoteutuksia muilla on. Itse yritän kohta myös tytölleni tehdä oman myyryläisen.

    VastaaPoista