lauantai 9. lokakuuta 2010

Muutamat kukkatunikat

Ylempi tunika Mimille, sain vihdoin ja viimein aikaiseksi tehdä tästä kauan hilloamastani myllymuksujen piparikukkajoustiksesta jotain : ). Kokona 98 cm ja kaava jostain ob raglanhihainen yöpaidan-kaava vain lyhennettynä.
Ja tämä alempi Fiialle ja neiti sai itse valita äidin kangasvarastoista kankaan ja päätyi tähän metsolan hippiekukkaan (suuri kiitos Katjalle joka toi tätä minulle :)). Kaavan sama kuin ylempänäkin mutta kokona 110 ilman saumavaroja.

Ja voi jessus näitä mun kuvia nää on ihan kamalia : ( pitäis varmaan pikkasen enemmän nähä vaivaa tän kuvaamisen suhteen tai sitten opetella käyttämään jotan munklaus ohjelmaa : ).  Seuraavaksi pitäis tehdä vielä pienemmälle ja isoimalle isollesiskolle tunika, kaava sama kuin näissä ja jo piirretty : ) ja tulevalle vauvallekkin pitäisi vielä kutoa norjalainen ja sukat ja ajattelin ommella tuosta piparikukasta muutaman bodyn se kun on niin pehmeää : ) vaikka yhtään ainutta bodyä en kyllä tarviis niitä on meinaan aikamoinen läjä, en uskalla edes laskea montako mutta monta. Aika menee kyllä ihan hirmuista kyytiä vielä kuukauden päivät ja sitten pitäisi olla vauva sylissä jos kaikki menee hyvin : ). Vielä pitäisi tilata tenssi, arnica-rakeita ostin jo ja niillä pitäisi synnytys mennä läpi ilman lääkkeitä ja jos hyvin käy yritän vielä saada ns. pallokäynnistyksen joka sekin tapahtuu ilman lääkkeitä.

3 kommenttia:

 1. Ihanat paidat olet tehnyt! Kauniit kankaat :)

  Mä olen kanssa kuullut, että arnikasta olisi hyötyä synnytyksessä, jonkin verran olen nähnyt niitä tabletteja käytettävän. Voisitko ehkä kertoa tuosta pallokäynnistyjsestä? En ole siitä koskaan aikaisemmin kuullut.

  VastaaPoista
 2. Hei!

  No, en minäkään kamalasti tiedä mitä tossa pallokäynnistyksessä tapahtuu, mutta ilmeisesti laitetaan joku katetri kohdunsuulle ja täytetään vedellä niin että se luo painetta ja näin synnytyskäynnistyy :), on ilmeisesti ihan joku vanha systeemi joka on otettu uudelleen käyttöön ja siksipä minunkin täytyy lääkäriltä kysellä että sopisiko se minun tapauksessa. Ja kiitos kovasti kehuista :)!

  VastaaPoista
 3. Ahaa, kiitos tiedosta :)

  Hyvää ja onnellista synnytystä, käynnistettyä tai luomua!

  VastaaPoista