torstai 30. joulukuuta 2010

Villalankaa

 On kulunut : ) ei paljon, mutta vähän kuitenkin. Ommella en ole ehtinyt tai saanut aikaiseksi mitään vaikka suunnitellut paljon mitä tarvis tehä. Tärkein olisi ommella ristiäimekko vauvalle se on siis tehtävä listassa ensimmäisenä. Sitten näihin viimeaikaisiin aikaan saannoksiin.

 Monen monta erinväristä kukkasta on tullut virkattua ja nämä löytyi pussin pohjalta. Olen tehnyt niistä koristeheijastimia laittamalla heijastin kankaalla päällystetyn napin tuohon keskelle ja hakaneulan kiinnitystä varten taakse, laitan kuvan valmiista kunhan saan sellaisen taas tehtyä.
Jokin aika sitten aloitin ikuisuus projektin eli peiton isoäidin neliöistä, valmista tulee joskus : ).

Itselle lakki crystall-langasta jota ei valitettavasti löydy enään mistään tytöt nimittäin ihastuivat niin että olisivat tahtoneet samanlaiset, no ensi syksynä kuulemma on taas lankaa saatavana. Mimille tein ihanasta baby merinolangasta lapaset kinttaitten alle kun neidillä on aina sormet ja varpaat umpijäässä hetken ulkoilun jälkeen.
Ja tässä vielä "typpy" ihan hölmöstä kuvakulmasta ja huonolla kameralla : ) kuvaajassa ei tietty mitään vikaa. Neiti tulee kohta jo 2kk, apua että aika menee äkkiä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti