sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Työmatka sukat

Työmatkat kuljen junalla ja jotain tekemistä on pitänyt niille väleille keksiä, tein pitkävartiset villasukat (taas). Lankana novitan nalle ja valitettavasti toista en muita, mutta joku suomalainen itsevärjätty jonka ostin järvenpäässä sijaitsevasta ihanasta kudonta kahvilasta nimeltä Lentävä lapanen. Malli sovellettu novitan ohjeesta ja koko oma jalka.


Kuvan piti esittää sydäntä ja olla toisinpäin, ei vaan onnistu enkä jaksa tapella. Nyt se näyttää kuppaselta kopotilta, mut olkoon!!

3 kommenttia:

  1. Hyvää huomenta! Olet Unelmallisen joulukalenteri arvonnan onnekas voittaja :) Otathan minuun yhteyttä sähköpostiosoitteeseen kati.ylkanen@icloud.com niin saadaan kalenteri postitettua sinulle. Onnea voittajalle ja mukavaa alkanutta viikkoa sinulle! :) Kivan näköiset sukat!

    VastaaPoista
  2. Hei, oletko huomannut voittaneesi Unelmallisen arvonnan? Voisitko ottaa minuun mahdollisimman pian yhteyttä sähköpostiin kati.ylkanen@icloud.com. Valitettavasti ensi viikon alusta tarvitsee arpoa voittaja uudelleen, jos en saa sinuun yhteyttä. Joulukalenteri ei muuten kerkiä perille kuun aluksi.

    VastaaPoista